بلخ؛ مسابقات بزکشی با اشتراک ۵۰ ورزشکار در شهر مزار شريف برگزار شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۸:۵۰
بلخ؛ مسابقات بزکشی با اشتراک ۵۰ ورزشکار در شهر مزار شريف برگزار شد

رقابت های بزکشی میان ۵۰ چاپنداز از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری رياست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ در مرکز شهر مزارشریف برگزار شد.

در این‌ رقابت ها از میان اشتراک کنندگان اولاق آخر اول را ناری بای و اولاق آخر دوم را مصطفی پهلوان به دایره رساندن و مستحق جوایز شدند.

این رقابت ها به هدف آمادگی چاپندازان برای شرکت در رقابت های ملی این رشته ، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۲۰:۴۵
Background image

تیم ووشوی افغانستان با کسب دو مدال برنز از بازی‌های آسیایی المپیکی جاپان بازگشت

تیم ووشوی افغانستان با کسب دو مدال برنز از بازی‌های آسیایی المپیکی جاپان بازگشت

تیم هفت‌نفره ووشوی کشور که با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور برای اشتراک در بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی به جاپان اعزام شده بود، امروز پس از پایان رقابت‌ها با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۳:۱۸
Background image

مسابقات کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی خماب ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های محلی کورش از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، میان ۴۰ جوره ورزشکار، در قریه داناجی ولسوالی خماب برای مدت یک شب برگزار شد.

در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۳:۱۷
Background image

مسابقات k1 کیک بوکسینگ میان ۶۰ ورزشکار در مرکز ولایت بامیان برگزار گردید

رقابت‌های k1 کیک بوکسینگ از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، میان ۳۰ جوره ورزشکار از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ،در مرکز برگزار شد.

در. . .

BACK TO NEWS