بلخ؛ رقابت‌های ‌کورش محلی میان ۴۰ ورزشکار در ولسوالی بلخ برگزار شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۴۴
بلخ؛ رقابت‌های ‌کورش محلی میان ۴۰ ورزشکار در ولسوالی بلخ برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی میان ۴۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی بلخ این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها پنج جوره مساوی و ۱۵ کورشکار دیگر با شکست دادن حریفان‌شان پیروزی را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به‌مدت یک شب، به‌هدف رشد ورزش کورش برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۵:۹
Background image

برگزاری رقابت‌های دست‌کشتی میان ۵۶ ورزشکار در ننگرهار

رقابت‌های دست‌کشتی میان ۵۶ ورزشکار ولایت‌های ننگرهار و لغمان از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در شهر جلال‌آباد مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در کتگوری سنی جوانان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۴:۳۷
Background image

مسابقات تیپ‌بال کرکت میان ده تیم در ولسوالی گیلان ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت تحت عنوان جام عید سعید اضحی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی گیلان این ولایت برای مدت یک ماه راه اندازی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

مسابقات والیبال میان بیست تیم در ولسوالی دره صوف ولایت سمنگان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان میان ۲۰ تیم که از چندی به اینسو در ولسوالی دره صوف این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی. . .

BACK TO NEWS