بلخ؛ رقابت‌های تینس روی میز با اشتراک ۵۰ تن در شهر مزارشریف برگزار شد

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۲۸
بلخ؛ رقابت‌های تینس روی میز با اشتراک ۵۰ تن در شهر مزارشریف برگزار شد

رقابت‌های جام بهاری تینس روی میز میان ورزشکاران زون شمال با اشتراک ۵۰تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با رياست تربيت بدنی و ورزش ولايت بلخ، در شهر مزارشریف برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران از ولایات بلخ، فاریاب، جوزجان و سرپل در کتگوری های جوانان و نوجوانان با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ در هر کتگوری سه- سه تن مقام های اول، دوم و سوم را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به هدف رشد استعدادهای جوان و نوجوان و تشویق آنان به فعالیت‌های سالم ورزشی، در مدت‌ يک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۱۱
Background image

مسابقات فوتبال با اشتراک چهارده تیم در ولسوالی کیتی ولایت دایکندی به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام وحدت از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۴ تیم که از سه هفته به اینسو در ولسوالی کیتی ادامه داشت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۰:۲۳
Background image

بلخ؛ در ولسوالی شورتپه مسابقات کورش برگزار شد

نمایندگی فدراسیون سامبو و کورش در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، مسابقات آزاد محلی کورش را میان ۶۰ پهلوان در قریه دالی ولسوالی شورتپه برگزار نمودند.

این مسابقات که یک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۰:۲۱
Background image

کندز؛ کورس مقدماتی مربیگری فوتبال با اشتراک ۲۲ تن در ولسوالی امام‌صاحب آغاز شد

کورس مقدماتی مربیگری فوتبال با اشتراک ۲۲ تن از سوی فدراسیون ملی فوتبال در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی امام‌صاحب آغاز شد.

در طول این دوره، موضوعات مهمی. . .

BACK TO NEWS