بغلان؛ مسابقات دوش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در شهر پلخمری برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۹:۳۸
بغلان؛ مسابقات دوش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در شهر پلخمری برگزار گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۵۰ ورزشکار از کتگوری های سنی نونهالان، جوانان و بزرگسالان برای مدت یک روز در فاصله صد الی پنجصد متری دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۱۰ تن آنها با بیشترین امتیاز و پیشی گرفتن از حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و عضویت تیم منتخب دوش ولایت بغلان را بدست آوردند.

هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب و شناسائی چهره های برتر به تیم منتخب دوش ولایت بغلان عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۶:۵
Background image

بغلان؛ مسابقات والیبال با اشتراک ۱۸ تیم با قهرمانی تیم زدران به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان هجده تیم که از چندی به اینسو در ولسوالی نهرین ادامه داشت، با قهرمانی تیم زدران. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۶:۲
Background image

فاریاب؛ رقابت های سنوکر با اشتراک ۱۶ تن در ولسوالی اندخوی برگزار شد

رقابت های سنوکر به مناسبت نایب قهرمانی تیم والیبال افغانستان با اشتراک ۱۶ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب، در ولسوالی اندخوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۵۶
Background image

کاپیسا؛ مسابقات فوتسال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم قاری نجات فاروقی به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام خزانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت بغلان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان شش تیم که از سه روز به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم. . .

BACK TO NEWS