برگزاری رقابت‌های پهلوانی میان ۲۴ پهلوان در پکتیا

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۷:۵۳
برگزاری رقابت‌های پهلوانی میان ۲۴ پهلوان در پکتیا

رقابت‌های پهلوانی میان ۲۴ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون پهلوانی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیا، در شهر گردیز مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ۱۲ تن با شکست دادن حریفان‌شان پیروزی را از آن خود کرده و برنده جوایز شدند.

این رقابت‌ها به‌مدت یک روز، به‌هدف رشد ورزش پهلوانی در این ولایت برگزار شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS