بامیان ؛تیم خولنکاش قهرمان مسابقات فوتسال جوانان دره سادات شد

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۹:۱۶
بامیان ؛تیم خولنکاش قهرمان مسابقات فوتسال جوانان دره سادات شد

مسابقات فوتسال میان هشت تیم، که ده روز قبل از طرف جوانان دره سادات در همکاری با فدراسیون فوتبال آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان در جمنازیوم روح الله نیکپا برگزار شده بود، با قهرمانی تیم خولنکاش به پایان رسید.

دیدار نهایی این رقابت ها میان تیم های خولنکاش و سید وحدت برگزار شد، که در نتیجه تیم خولنکاش با تفاوت ۴/۳ گول بازی را بورد و قهرمان رقابت ها شد.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد فوتبال و اتحاد میان جوانان یاد شده بود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۶:۵۹
Background image

صعود تیم کوهنوردی عقابان به بلند ترین قله البرز یک در بلخ

تیم هفت نفری کوهنوردی عقابان از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، موفق به صعود ارتفاعات کوه های البرز یک در ولسوالی البرز شد.

این تیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۶:۵۳
Background image

رقابتهای دست کشتی میان ۲۰ ورزشکار در شهر قلات ولایت زابل برگزار شد

مدیریت ورزشهای ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل رقابتهای دشت کشتی را میان ۲۰ ورزشکار از دو باشگاه در شهر قلات برگزار نمودند.

این مسابقات میان ورزشکاران باشگاه های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۶:۴۹
Background image

رقابتهای ووشو میان ۸۰ ورزشکار در بلخ برگزارشد

نمایندگی فدراسیون ووشو در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش بلخ رقابتهای این رشته را میان ۸۰ ورزشکار در کمت ستاره ها شهر مزار شریف به هدف تشویق جوانان به ورزش برگزار نمودند.

این. . .

BACK TO NEWS