بادغیس؛ نخستین دوررقابتهای فولرزم میان ورزشکاران پنج ولایت در مرکز این ولایت برگزار شد

نخستین دور رقابتهای جام قهرمانان ا.ا.ا فولرزم میان ورزشکاران ولایتهای بادغیس، هرات، فراه، نیمروز و فاریاب از سوی فدراسیون فولرزم ولایت بادغیس با حمایت مالی آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت در جمنازیم مرکزی ولایت بادغیس برگزار شد.
در این رقابتها ۲ جفت، ۵۰ ورزشکار از ولایتهای فوق شرکت داشته و هدف از برگزاری این رقابتها اتحاد، همدلی و شریکساختن تجارب میان ورزشکاران عنوان شده است.
در نتیجه ولایت بادغیس با به دستآوردن پنج کمربند، هفت تندیس،هشت مدال و ۸۰ امتیاز مقام نخست، ولایت هرات با به دستآوردن سه کمربند، سه تندیس، چهار مدال و ۶۰ امتیاز مقام دوم، ولایت نیمروز با به دستآوردن دو کمربند، دو تندیس، دومدال و امتیاز مقام سوم و ولایتهای فاریاب و فراه نیز به ترتیب در جایگاه چهارم و پنجم قرار گرفتند.
در پایان از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس برای ورزشکاران برتر حکم قهرمانی و جوایز گونهگون اهداء شد.a