اولین دور مسابقات پنگ پانگ میان پانزده ورزشکار در ولایت بغلان برگزار گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۵:۴۹
اولین دور مسابقات پنگ پانگ میان پانزده ورزشکار در ولایت بغلان برگزار گردید

نخستین دوره رقابت‌های پنگ پانگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۱۵ ورزشکار برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده داکتر ملک مقام اول، ذبیح الله مقام دوم و عبدالرازق و ذوالفقار مقام سوم مشترک را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش پنگ پانگ میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۱:۱۷
Background image

غزنی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی گیلان آغاز شد

رقابت های گروه ای فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در قریه غندی ولسوالی گیلان آغاز شد.

در نخستین دیدار این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۵۹
Background image

غزنی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی جغتو آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی جغتو آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم قریه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۵۶
Background image

کندز؛ رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی علی آباد برگزار شد

رقابت های فوتسال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی علی آباد برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم لمر. . .

BACK TO NEWS