انتخاب پنج چهره برتر ورزشکاران ووشو به مسابقات جهانی این رشته در چین

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۲
انتخاب پنج چهره برتر ورزشکاران ووشو به مسابقات جهانی این رشته در چین

فدراسیون ووشو کشور بتاریخ ۱۸ حوت سال روان مسابقات این رشته را در ذال ورزشی ووشو به مدت یکروز جهت انتخاب بهترین ها به مسابقات جهانی ووشو که قرار است در آینده نزدیک در به میزبانی چین برگزار گردد برگزار نموده بود.

در این مسابقات ۴۳ ورزشکار عضو تیم ملی در اوزان مختلف اشتراک نموده بودند و جهت اشتراک در مسابقات جهانی این رشته با هم رقابت پرداختند.

در اخیر این مسابقات پنج تن در اوزان ۶۰ الی ۹۰+ جهت اشتراک در مسابقات چین انتخاب گردیدند.

قابل ذکر است هیت ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش کشور با رهبری فدراسیون متذکره روز کذشته دیدار نموده و روی اشتراک ورزشکاران در این رویداد جهانی بحث و تبادل نظر نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ورزشکاران کلب استاد احمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۴
Background image

رقابت‌های کورش میان ۷۴ پهلوان در ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی میان ۷۴ پهلوان از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی کلدار این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ۱۱ جوره مساوی شد و ۲۶ پهلوان دیگر با شکست‌دادن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۲
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های فوتبال میان ۳۰ تیم در شهر شرن آغاز شد

رقابت‌های فوتبال میان میان ۳۰ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در شهر شرن مرکز این ولایت آغاز شد و ۱۶ روز ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم مش‌خیل تیم. . .

BACK TO NEWS