امضای تفاهمنامه میان ریاست عمومی تربیت بدنی وورزش و بانک اسلامی افغانستان .
با امضاء تفاهم نامه میان ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش و بانک اسلامی افغانستان فدراسیون های ورزشی و ورزشکاران می توانند با افتتاح حسابات بانکی از سهولتها و امتیازات اسلامی بانک مستفید شوند.
این تفاهم نامه که در ۵ ماده و ۱۴ جزء ازطرف تیمهای تخنیکی هر دو اداره ترتیب شده در قدم نخست مدت پنج سال قابل اعتبار بوده در صورتی که از طرف یکی از جوانب تقاضای فسخ آن نباشد قابل تمدید است.
براساس این تفاهم نامه فدراسیون های ورزشی و ورزشکاران می توانند با معرفی نامه ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش حساب های بانکی شخصی و رسمی برای فدراسیون بدون پرداخت حزینه افتتاح نمایند.
همچنان در قسمت انتقال پول از داخل به خارج وبرعکس آن از طریق خدمات این بانک مستفید شده می توانند.
این تفاهم نامه امروزدوشنبه ۲۸ دلو توسط داکتر حفیظ الله ولی رحیمی رییس عمومی تربیت بدنی و ورزش و رییس کمیته ملی المپیک و آقای سید مسی کلیم فلاحی رییس بانک اسلامی افغانستان به امضاء رسید.
آقای سید مسی کلیم الفلاحی رییس عمومی بانک اسلامی قبل از امضاء تفاهم نامه با اشاره به روی فعالیت های بانک اسلامی معلومات داد، گفت: خوشحال هستیم که بتوانیم برای ورزشکاران که قشر سالم جامعه استند از طریق عرضه خدمات بانکی اسلامی در چارچوب تفاهم نامه کمک نماییم.
داکتر حفیظ الله ولی رحیمی رییس عمومی تربیت بدنی و ورزش کشورنیز با قدردانی از همکاری بانک اسلامی اظهار امیدواری نمود که درراستای اجرا ی این تفاهم نامه خدمات شایسته یی به ورزشکاران ارائه شود.
وی برای ایجاد سیستم مالی و حسابدهی شفاف در فدراسیون ها افتتاح حساب های بانکی را یکی از نیازمندی های شرایط فعلی دانست و اظهار امید واری کرد که تمام فدراسیون ها بتوانند از سیستم بانکی در انتقال واخذ پول از نهاد ها و حمایت کننده های ملی استفاده نمایند.
تفاهم نامه توسط رییس عمومی تربیت بدنی و ورزش و رییس بانک اسلامی افغانستان به امضاءرسید.
