غور؛ رقابت های والیبال میان چهار تیم در ولسوالی دولتیار برگزار شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۵۹
غور؛ رقابت های والیبال میان چهار تیم در ولسوالی دولتیار برگزار شد

رقابت های والیبال میان چهار تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی دولتیار برگزار شد.

در این رقابت ها تیم های شینیه، برتر سمک، وردک ها، و شیران تیمنی اشتراک داشتند که در نتیجه؛ تیم شیران تیمنی به‌ تفاوت ۳ـ۱ میدان تیم‌ برتر سمک را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف شناسایی چهره‌های برتر به تیم‌ منتخب ولسوالی دولتیار، به مدت یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به تیم قهرمان جام قهرمانی و به‌ بازیکنان برتر جوایز ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۸
Background image

لغمان؛ رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۳۲ تیم در ولسوالی قرغیو به پایان رسید

رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۳۲ تیم که یک ماه پیش از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لغمان، در ولسوالی قرغیو این ولایت آغاز شده بود، با قهرمانی تیم احمد سیر به پایان رسید.

در بازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۶
Background image

هلمند؛ رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۱۰ تیم در ولسوالی مارجه به پایان رسید

رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۱۰ تیم که ۱۵ روز پیش از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند در ولسوالی مارجه این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم حیدری اتلان به پایان رسید.

در بازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۴
Background image

کنر؛ رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان شش تیم در ولسوالی چوکی آغاز شد

رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان شش تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کنر، در ولسوالی چوکی این ولایت آغاز شد و ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها، تیم جوانان شلوتی با. . .

BACK TO NEWS