فاریاب؛ رقابت‌‌های پانکریشن با اشتراک ۱۳۰ تن در شهر میمنه برگزار شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۹:۲۳
فاریاب؛ رقابت‌‌های پانکریشن با اشتراک ۱۳۰ تن در شهر میمنه برگزار شد

ششمین دور رقابت‌های ستارگان پانکریشن افغانستان میان ولایات کشور با حضور ۱۳۰ تن از سوی فدراسیون این رشته و به حمایت مالی شبکه مخابراتی روشن در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب، در مرکز شهر میمنه برگزار شد.

این رقابت‌ها در کتگوری های گوناگون برگزار شد که درنتیجه؛ فاریاب مقام اول، هرات مقام دوم و ننگرهار و بادغیس مقام های سوم را از آن خود کردند.

این رقابت‌‌ها به هدف رشد پانکریشن و وحدت بین ورزشکاران، در مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۱:۵
Background image

مسابقات فوتسال میان هفت تیم در مرکز ولایت دایکندی به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام فوتسال پایه از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۷ تیم که از دو هفته به اینسو در مرکز این ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۴۱
Background image

مسابقات لیگ B فوتبال با اشتراک ۲۴ تیم در مرکز ولایت تخار به پایان رسید

رقابت‌های لیگ B فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان بیست‌و چهار تیم که از دو ماه به اینسو در شهر تالقان ادامه داشت، پایان یافت.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۳۹
Background image

مسابقات پهلوانی کورش میان ۳۰ ورزشکار در مرکز ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۳۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

BACK TO NEWS