غزنی؛ مسابقات لیگ برتر فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم با قهرمانی تیم اتحاد شامیر به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۷:۴۵
غزنی؛ مسابقات لیگ برتر فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم با قهرمانی تیم اتحاد شامیر به پایان رسید

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که از ۴۵ روز به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم اتحاد شامیر خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم‌های اتحاد شامیر و پیروزی صورت گرفت، که در نتیجه تیم اتحاد شامیر با تفاوت ۱ـ۲ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود، هم‌چنان تیم پیروزی به مقام نائب قهرمانی دست یافت.

مراسم اختتامیه این پیکارها با حضور داشت مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، حمدالله فطرت معاون سخنگوی ا.ا.ا و فرید احمد سیدخیل بلال مجاهد امر تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی صورت گرفت.

هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب و شناسائی تیم برتر سال ۱۴۰۴ عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۴:۲۲
Background image

تخار؛رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۴۰ تن در شهر تالقان برگزار شد

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها ۲۰ تن با شکست دادن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۵۵
Background image

کاپیسا؛ رقابت های والیبال با اشتراک ۱۸ تیم در ولسوالی تگاب به پایان رسید

رقابت های والیبال با اشتراک ۱۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی تگاب به پایان رسید.

در دیدارنهایی این رقابت ها. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۲۶
Background image

مسابقات فوتسال با اشتراک دوازده تیم در شهر پلخمری مرکز ولایت بغلان آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت بغلان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان دوازده تیم در چارچوب سه گروپ برای مدت چهار هفته در. . .

BACK TO NEWS