سفر تیم ملی تکواندو به ازبکستان

Afzal-af
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - ۱۰:۲۰
سفر تیم ملی تکواندو به ازبکستان

 تیم 10 نفری ورزشکاران تکواندو کشورصبح امروز به هدف اشتراک در کمپ تمرینی عازم ازبکستان شدند. هدف از اشتراک در کمپ متذکره آمادگی تکواندوکاران افغانستان به بازیهای المپیک 2020 جاپان می باشد. این ورزشکاران پس از ختم برنامه متذکره که پانزده روز ادامه خواهد داشت، به رقابت های کسب سهمیه آسیایی این رشته خواهند رفت تا یک گام دیگر به بازیهای المپیک ۲۰۲۰ جاپان نزدیک شوند. در ترکیب این تیم 7 ورزشکار، زهرا میرزایی در وزن 54 کیلوگرام، سمیه غلامی دروزن ۵۷ ، حکمت الله زین در وزن ۶۳،حسین لطفی در وزن ۶۸، فرزاد منصوری در وزن ۶۸، امید سهاک در وزن ۶۸ و محسن رضایی در وزن ۵۸ کیلوگرام شامل استند. بشیر تره کی سر مربی، محمد میزرایی مربی و حشمت الله رسا منحیث مدیر تیم شامل این برنامه استند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۵۶
Background image

محمد یوسف جهانگیر مدال‌آور طلای بازی‌های هم‌بستگی کشورهای اسلامی، عازم عربستان سعودی شد

محمد یوسف جهانگیر قهرمان موی‌تای کشور و دارنده مدال طلای بازی‌های هم‌بستگی کشورهای اسلامی، به اساس دعوت رسمی مسوولان ورزشی عربستان سعودی، به‌منظور اشتراک در مراسم تقدیر از ورزشکاران. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۲۵
Background image

بامیان؛ رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۷ تیم در ولسوالی یکاولنگ به پایان رسید

رقابت های جام بهاری بکک فوتسال با اشتراک ۱۷ تیم از سوی نمایندگی فدارسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در ولسوالی یکاولنگ به پایان رسید.

در فینال این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۷
Background image

مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۷ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت غزنی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان هفده تیم که از ده روز به اینسو در ولسوالی جاغوری این ولایت ادامه داشت، با. . .

BACK TO NEWS