ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش در محفلی از مدال آواران تکواندو تقدیر نمود.
در این محفل ابتدا داکتر نجیب الله سکندر رییس فدراسیون تکواندو، گزارش مفصل از مسابقات و دستآورد ورزشکاران گزارش ارایه نمود و دستآورد تکواندو کاران را بالاتر از امکاناتی که برای شان تدارک گردیده بود وانمود کرد، وی در حالی که خود مدال آوران را با اهدای تحایف نقدی مورد تشویق قرار داد، از سرمایه داران، متشبثین خصوصی و دولت خواست تا ورزشکاران به ویژه مدال آوران کشور را مورد حمایت مادی قرار دهند.
داکتر حفیظ الله ولی رحیمی رییس عمومی تربیت بدنی و ورزش در پهلوی این که قهرمانی محسن رضایی و سایر ورزشکاران را برای شان تبریک گفت، از زحمات و تلاش های رهبری فدراسیون تکواندو به نیکی یاد آوری کرد، آقای رحیمی یک بار دیگر وعده سپرد که برای فدراسیون هایی که برنامه ها و دستآورد دارند تسهیلات و امکانات بهتر و بیشر فراهم می گردد.
همچنان ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش به خاطر ارج گذاری به مدال طلای آسیایی و تشویق محسن رضایی و سایر مدال آوران این رشته در این رقابتها، پیشنهادی را به مقام عالی ریاست جمهوری ارسال و تقاضای مساعدت مالی را به آنها نموده است.
گفته می شود در سال 2007 میلادی نثاراحمد بهاوی عضو اسبق تیم ملی تکواندو، با شکست دادن عادی ساعی قهرمان تکواندوی ایران، در مسابقات قهرمانی آسیا مدال نقره آسیا را به کشور کسب نمود، و این بار محسن رضایی با کسب مدال طلا بر بام تکواندوی آسیا گام گذاشت.
