سمینار آموزشی درجه سوم برای مربیان تکواندو در کندز آغاز شد

Afzal-af
شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۹ - ۱۰:۳۰
سمینار آموزشی درجه سوم برای مربیان تکواندو در کندز آغاز شد

این سمینار در رشته تکواندو با هماهنگی فدراسیون ملی تکواندو و تربیت بدنی و ورزش کندز آغاز شد.
کمیته فنی فدراسیون ملی تکواندو به سرپرستی محمد تمیم هوتک کمیته ای متشکل از داوران را برای این سمینار درجه سوم  به ولایت کندز اعزام کرده است.
تعداد شرکت کنندگان این سمینار و آزمون که سمینار را با موفقیت به پایان برسانند، واجد شرایط دریافت مدرک درجه سه بازیگری محسوب می شوند.
از طرف فدراسیون ملی سه نفر از معلمان این فدراسیون راهی ولایت مذکور شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

برگزاری رقابت‌های دوش میان ۲۵ ورزشکار در زابل

رقابت‌های دوش میان ۲۵ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون اتلتیک در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در فاصله ۴۰۰ کیلو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۸:۳۰
Background image

آغاز چهاردهمین دور مسابقات پنگ‌پانگ با اشتراک هفتاد ورزشکار در کابل

چهاردهمین دور رقابت‌های پنگ‌پانگ، از سوی فدراسیون ملی این رشته و جمعیت هلال احمر افغانی، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، میان هفتاد ورزشکار از نهادها، موسسات و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۸:۲۷
Background image

آغاز رقابت های ووشو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در کابل

رقابت های ووشو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از سوی فدارسیون ملی این رشته و به حمایت مالی جمیعت حلال احمر افغانی در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و وررش کشور، در جمنازیوم ورزشی ووشو. . .

BACK TO NEWS