خوست : بازیکنان سوکیوکوشین کاراته ارتقای کمربند نمودند.

Afzal-af
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ - ۹:۲۲
خوست : بازیکنان سوکیوکوشین کاراته ارتقای کمربند نمودند.

در ولایت خوست برای ورزشکاران رشته سوکیوکوشین کاراته مراسم ارتقای کمربند برگزار گردید که در آن به بازیکنان که در مسابقات اخیر این رشته مقام های برتر حاصل نموده بودند کمربند های درجه بالاتر تفویض گردید.

در پایان این مراسم برای بازیکنان موصوف کمربند درجه بالاتر و سند های آن از سوی آمریت ورزشی خوست توزیع شد.

قابل یاد آوریست که در این مراسم استادان رشته های مختلف ورزشکاران و ورزش دوستان برای تشویق بازیکنان اشتراک داشتند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

بامیان؛ سمینار تربیت فکری برای ۵۵۰ تن در شهر بامیان پایان یافت

سمینار آموزشی تربیت فکری برای ۵۵۰ تن، از سوی ریاست دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در جمنازیوم روح الله نیکپا پایان یافت.

این سمینار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۷
Background image

لوگر؛ پایان رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم در ولسوالی چرخ

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۸ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی چرخ به قهرمانی تیم ستاره‌های چرخ پایان یافت.

در دیدار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۴
Background image

هوالباقی

با اندوه فراوان اطلاع حاصل نمودیم که محمد حامد میوند، دایرکتر تخنیک فدراسیون ملی فوتبال و مدرس این رشته دو روز قبل در یک منازعه خانوادگی پس از مجروح شدن ام شب وفات کرد و دار فانی را. . .

BACK TO NEWS