تیم پنج نفره مشت‌زنی عازم بحرین شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۵:۳۸
تیم پنج نفره مشت‌زنی عازم بحرین شد

سه ورزشکار و دو مربی فدراسیون ملی مشت‌زنی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش به‌هدف اشتراک در رقابت‌های آسیایی نوجوانان عازم بحرین شدند.

در مراسم خدا حافظی این تیم حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، عبدالقدیر سلطانی رییس فدراسیون ملی مشت‌زنی، مربیان و ورزشکاران اشتراک داشتند.

آقای زدران معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور در این مراسم ضمن دعای خیر به ورزشکاران آنان را نمایندگان حقیقی کشور دانست و تاکید کرد که در خارج از افغانستان خوب نمایندگی کنند و از افغانستان تصویر مثبت به جهان ارایه کنند.

قرار است رقابت‌های آسیایی نوجوانان با اشتراک دوهزار ورزشکار از ۴۵ کشور، به‌تاریخ ۲۲ اکتبر به‌میزبانی بحرین آغاز شود.

قابل یادآوریست که در این رقابت‌ها از افغانستان ۵۰ ورزشکار از هشت رشته مختلف اشتراک می‌کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۱:۵۷
Background image

دایکندی؛ رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی شهرستان پایان یافت

رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم زیر نام جام همدلی از سوی نمایندگی فدراسیون ملی والیبال در همکاری با آمریت تربیت برنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی شهرستان به پایان رسید.

در دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۱:۵۴
Background image

هرات؛ رقابت های منتخب جمناستیک با اشتراک ۶۰ ورزشکار در هرات برگزار شد

رقابت های تیم منتخب جمناستیک با اشتراک ۶۰ ورزکار از طرف نماینده گی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۱:۵۲
Background image

بغلان؛ رقابت های فوتبال با شتراک هفت تیم در ولسوالی برکه پایان یافت

رقابت های فوتبال با اشتراک هفت تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در ولسوالی برکه پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم. . .

BACK TO NEWS