دایکندی؛ رقابت های دست کشتی با اشتراک ۲۰ تن در ولسوالی شهرستان برگزار شد

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۵۰
دایکندی؛ رقابت های دست کشتی با اشتراک ۲۰ تن در ولسوالی شهرستان برگزار شد

رقابت های دست کشتی با اشتراک ۲۰ تن ازسوی نمایندگی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی شهرستان برگزار شد.

در این رقابت ها از میان اشتراک کنندگان رضا رجایی و سید موسی به ترتیب مقام ها را از آن خود کردند و جوایز را به دست آوردند.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش های محلی و حفظ ورزش های محلی، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۴:۱۸
Background image

سرپل؛ رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۱۵۰ چاپنداز در مرکز آغاز شد

سرپل؛ رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۱۵۰ چاپنداز در مرکز آغاز شد

رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۱۵۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون ملی بزکشی، نیزه زنی و بازی های محلی و با حمایت مالی سلطان زاده گروپ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۳۹
Background image

vمسابقات دوستانه ووشو میان ۱۸ ورزشکار از تیم‌های ملی در کابل آغاز شد

رقابت‌های دوستانه ووشو از سوی فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، میان ۱۸ ورزشکار از تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان در پایتخت برگزار شد. این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۳۲
Background image

دایکندی؛ رقابت های والیبال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی کیتی پایان یافت

رقابت های والیبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی کیتی پایان یافت.

در فینال این رقابت ها تیم جنت. . .

BACK TO NEWS