تخار؛ مسابقات انتخابی کورش با اشتراک ۷۰ ورزشکار در ولسوالی درقد برگزاری گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۷:۳۶
تخار؛ مسابقات انتخابی کورش با اشتراک ۷۰ ورزشکار در ولسوالی درقد برگزاری گردید

رقابت‌های انتخابی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان ۷۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در ولسوالی درقد این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۲۴ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و عضویت تیم منتخب کورش ولایت تخار را کسب کردند.

هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب و شناسائی چهره های برتر و رشد و توسعه ورزش پهلوانی کورش عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۲۰:۷
Background image

پایان رقابت های پرورش اندام و فتنس زون مرکز شهر کابل

ششمین دور رقابت های انتخابی پرورش اندام و فتنس زون مرکز شهر کابل با اشتراک ۲۱۳ تن از سوی فدراسیون ملی پرورش اندام و فتنس در همکاری با ریاست عمومی، المپیک تربیت بدنی و ورزش کشور، در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۲۰:۲
Background image

بلخ؛ مسابقات محلی کورش با اشتراک ۷۰ ورزشکار در ولسوالی شورشپه برگزار شد

رقابت‌های محلی کورش با اشتراک ۷۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی شورتپه برگزار شد.

در این رقابت ها ۱۰ بازی مساوی و ۲۵ تن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۹:۵۷
Background image

بلخ؛ مسابقات محلی کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های محلی کورش با اشتراک ۸۰ تن از سوی مسؤل ورزشی این ولسوالی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در شهرک حیرتان ولسوالی کلدر برگزار شد.

در این رقابت ها ۵ بازی مساوی و. . .

BACK TO NEWS