فاریاب؛ مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۳۰ ورزشکار در شهر میمنه برگزار گردید

org_admin
جمعه ۱۴۰۴/۵/۱۰ - ۱۱:۳۴
فاریاب؛ مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۳۰ ورزشکار در شهر میمنه برگزار گردید

رقابت‌های پانکریشن تحت عنوان ستاره های پانکریشن از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب میان ۱۳۰ ورزشکار از ولایت‌های کابل، بلخ و فاریاب برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ورزشکاران ولایت فاریاب مقام اول، ورزشکاران ولایت کابل مقام دوم و ورزشکاران ولایت بلخ مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش پانکریشن و هم‌چنان ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۱:۵۴
Background image

غور؛ رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم در ولسوالی تیوره پایان یافت

رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی تیوره پایان یافت.

در فینال این رقابت ها تیم بدر به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۲۰:۴۶
Background image

غور؛ آغاز لیگ دسته یک والیبال در شهر فیروز کوه

لیگ دسته یک والیبال از سوی فدراسیون والیبال، با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان ۱۲ تیم در شهر فیروز کوه مرکز این ولایت آغاز شد.

بازی افتتاحیه بین تیم های والیبال وحدت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۲۰:۴۴
Background image

مسابقات جام زمستانی فوتسال میان ۲۷ تیم در مرکز ولایت دایکندی به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان بیست‌و هفت تیم که از چهار هفته به اینسو در مرکز این. . .

BACK TO NEWS