زابل؛ رقابت‌های کیک بوکسینگ میان ۵۰ ورزشکار در ولسوالی شاجوی برگزار شد

org2_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۱۵:۵۱
زابل؛ رقابت‌های کیک بوکسینگ میان ۵۰ ورزشکار در ولسوالی شاجوی برگزار شد

رقابت‌های کیک بوکسینگ میان ۵۰ ورزشکار پنج کلب، از سوی نمایندگی فدراسیون کیک بوکسینگ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در ولسوالی شاجوی این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران کلب‌های پیروزی، روفی، یارمل، توخی و همراز در کتگوری سنی نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان اشتراک داشتند و در پایان؛ کلب پیروزی مقام اول، کلب روفی مقام دوم و کلب همراز مقام سوم را از آن خود کردند.

قابل یادآوریست که این رقابت‌ها به‌مدت دو روز، به‌هدف رشد ورزش کیک بوکسینگ و ایجاد اتحاد میان جوانان برگزار شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۹/۱۴ - ۱۶:۰
Background image

کابل؛ آغاز مسابقات بین‌المللی آزاد بدمنتون ۲۰۲۵ بین چهار کشور

رقابت‌های بین‌المللی آزاد بدمنتون ۲۰۲۵ بین چهار کشور از سوی فدراسیون ملی این رشته، با همکاری و حمایت ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، در کابل آغاز شد. در این مسابقات. . .

جمعه ۱۴۰۴/۹/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

فقط ۷ روز تا دور هفتم ليگ بزکشی!

فقط ۷ روز تا دور هفتم ليگ بزکشی!

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۲۵
Background image

غور؛ رقابت های لیگ دسته اول فوتبال ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ در این ولسوالی پایان یافت

رقابت های لیگ برتر ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی شهرک پایان یافت.

در دیدار نهایی این. . .

BACK TO NEWS