تخار؛ پایان رقابت‌های فوتبال میان ۳۲ تیم در ولسوالی دشت قلعه

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۵:۲۶
تخار؛ پایان رقابت‌های فوتبال میان ۳۲ تیم در ولسوالی دشت قلعه

رقابت‌های فوتبال میان ۳۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی دشت قلعه به‌ قهرمانی تیم توپان به پایان رسید.

دیدار پایانی این‌ رقابت ها میان تیم های توپان و پیروزی برگزار شد که در نتیجه؛ تیم توپان به تفاوت ۱ـ۰ گول حریف خود را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش فوتبال و اتحاد جوانان، به‌ مدت یک ماه برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به تیم قهرمان جام قهرمانی و به‌ بازیکنان برتر جوایز گوناگون ورزشی اهدا شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۶:۳۶
Background image

پروان؛ اولین دور مسابقات آشی هاراکاراته با اشتراک ۲۱۵ ورزشکار برگزار گردید

اولین دور رقابت‌های آشی هاراکاراته از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۲۱۵ ورزشکار در هفت کتگوری وزنی از چهار ولایت کشور برای مدت یک روز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۶:۳۴
Background image

پروان؛ مسابقات والیبال با اشتراک چهار تیم با قهرمانی تیم معارف به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام اتحاد و همدلی ادارات دولتی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان چهار تیم که از چندی به اینسو ادامه داشت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۶:۳۲
Background image

فاریاب؛ رقابتهای پانکریشن میان ۱۲۰ ورزشکار در شهر میمنه برگزار شد

نمانیدگی فدراسیون پانکریشن در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش فاریاب میان ۱۲۰ ورزشکار از ولایت فاریاب و سایر ولایات برگزار نموده بودند.

ورزشکاران شرکت کننده به مدت یک روز باهم به. . .

BACK TO NEWS