پایان رقابتهای فولرزم در ولسوالی گیتی دایکندی

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۹ - ۱۱:۲۰
پایان رقابتهای فولرزم در ولسوالی گیتی دایکندی

رقابتهای فولرزم در ولسوالی گیتی از سوی نمایندگی فدراسیون فولرزم در همکاری با آمریت ورزشی دایکندی میان ورزشکاران ولسوالی گیتی و کجران دو روز قبل دایر گردیده بود به پایان رسید.

ورزشکاران شرکت کننده در این مسابقات در کتگوری سنی نونهالان ، نوجوانان و جوانان و در کتگوری وزنی مختلف به مدت یک روز باهم به رقابت پرداختند.

هدف از راه اندازی این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و رشد ورزشهای رزمی میان علاقمندان ولسوالی های این ولایت بوده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۲۵
Background image

مسابقات سنوکر در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر تحت عنوان جام قهرمانی سنوکر آریانا از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۱۲۰ بازیکن از ولایت‌های فاریاب، سرپل و جوزجان که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۲۳
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی دندغوری ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان بیست تیم که از چندی به اینسو در ولسوالی دندغوری این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۲۰
Background image

مسابقات فوتبال میان ۹ تیم در ولسوالی سرخ پارسای ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۹ تیم که از دو هفته به اینسو در ولسوالی سرخ پارسای این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی. . .

BACK TO NEWS