هلمند؛ رقابت‌های کیک بوکس تحت نام آزادی بین ۲۴ ورزشکار به پایان رسید

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۲ - ۱۱:۹
هلمند؛ رقابت‌های کیک بوکس تحت نام آزادی بین ۲۴ ورزشکار به پایان رسید

رقابت‌های کیک بوکس تحت نام آزادی که بین ۲۴ ورزش‌کار این رشته در شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند آغاز شده بود، به انتخاب شدن دو بازیکن برتر احمدشاه و محب الله به پایان رسید.

در مراسم ختم این رقابت‌ها مسوولان امنیتی، ورزشی و ولایتی و ورزش‌کاران و علاقه مندان ورزش اشتراک کرده بودند.

یک تعداد بازیکنان از برگزاری این رقابت‌ها ابراز خرسندی نموده و از تلاش‌های ریاست اطلاعات و فرهنگ آمریت تربیت بدنی و ورزش تشکری کرده است و افزوده است که این اداره‌ها همیشه جوانان را به ورزش تشویق کرده است‌.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۰:۷
Background image
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۷:۷
Background image

کاپیسا؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی اله‌سای آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی اله‌سای آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۳:۳۵
Background image

آغاز رقابت‌های انتخابی والیبال در لغمان

رقابت‌های انتخابی والیبال میان ۷۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لغمان، جمنازیوم ورزشی آمریت این ولایت آغاز شد.

در بازی نخست این رقابت. . .

BACK TO NEWS