میدان وردگ؛ رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان ۲۴ تیم در ولسوالی سیدآباد به فرجام رسید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۲۳:۱۰
میدان وردگ؛ رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان ۲۴ تیم در ولسوالی سیدآباد به فرجام رسید

رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان ۲۴ تیم در همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت میدان وردگ در ولسوالی سیدآباد این ولایت با قهرمانی تیم جوانان لوری به فرجام رسید.

فرجامین بازی این رقابت‌ها میان تیم‌های جوانان لوری و وحدت برگزار شد، نخست جوانان لوری در ۱۰ آور بازی ۱۴۷ دوش کرد، در مقابل تیم وحدت نتوانست هدف تعیین شده را به ثمر برساند و با تفاوت ۱۶ دوش بازی را واگذار کرد و جوانان لوری قهرمان این رقابت‌ها شد.

قابل ذکر است که هدف از برگزاری این رقابت‌ها تشویق جوانان به ورزش عنوان شده است.a

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۱۰
Background image

آغاز رقابت‌های فوتبال زون جنوب غرب در هلمند

رقابت‌های فوتبال میان پنج ولایت در سطح جنوب غرب، از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند و با حمایت مالی شرکت مخابراتی اتصالات، در میدان مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۷
Background image

غور؛ برگزاری رقابت های پارالمپیک در بخش پاورلفتنگ با اشتراک ۲۰ تن در فیروزکوه

رقابت‌های پارالمپیک در بخش پاورلفتنگ با اشتراک ۲۰ تن در دو سبک از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر فیروزکوه برگزار شد.

در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۴
Background image

سنمگان؛ افتتاح میدان ورزشی سنوکر با هزينه ۲۵ هزار دالر امریکای در شهر ایبک

ميدان ورزشی سنوکر با هزينه ۲۵ هزار دالر امریکای از سوی یک تاجر در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر ایبک افتتاح شد.

این ميدان به هدف رشد ورزش، تشویق جوانان به. . .

BACK TO NEWS