غور؛ «وی‌آی‌پی» قهرمان دومین دور رقابت‌های جام کبدی در این ولایت آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۱۸ - ۱۰:۲۶
غور؛ «وی‌آی‌پی» قهرمان دومین دور رقابت‌های جام کبدی در این ولایت آغاز شد

دومین دور رقابت‌های جام کبدی میان چهار تیم از سوی فدراسیون کبدی ولایت غور در هماهنگی با آمریت ورزشی این ولایت با قهرمانی تیم «وی‌ آی پی» پایان یافت.

در این رقابت‌ها تیم‌های( وی آی پی، عقابان هریرود، پیروزی و اتصالات) به مدت ۱۵ روز با هم رقابت کردند که سرانجام روز گذشته با قهرمانی وی آی پی پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت‌ها تیم‌های وی آی پی و عقابان هریرود با هم رقابت کردند که در نتیجه تیم وی آی پی با تفاوت ۴۳-۵۱ از تیم عقابان هریرود پیشی گرفت.

و در مجموع تیم وی آی پی با کسب ۱۱۶ امتیاز مقام نخست، عقابان هریرود با کسب ۱۱۳ امتیاز مقام دوم و پیروزی یا کسب ۸۶ امتیاز مقام سوم این رقابت‌ها را کسب کردند.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها رشد و توسعه ورزش کبدی و شناسایی چهره های برتر به تیم منتخبه ولایت غور بود.

در پایان از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور برای تیم‌های برتر کپ و تقدیر نامه اهدا شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۱:۰
Background image

ورزشکار افغانستان برای حضور در ماراتن بین‌المللی کولمبو راهی سریلانکا شد

یک ورزشکار به نمایندگی از اتلتیک افغانستان، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و حمایت مالی شرکت مخابراتی اتوما، برای اشتراک در بیستمین دور مسابقات بین‌المللی ماراتن. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۰:۵۷
Background image

بادغیس؛ برگزاری برنامه بایسکل‌دوانی تیم این ولایت از قلعه‌نو تا بند سبزک

تیم بایسکل‌دوانی ولایت بادغیس در یک برنامه ورزشی از سوی فدراسیون بایسکل‌رانی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، مسیر حدود ۵۰ کیلومتری قلعه‌نو، مرکز ولایت بادغیس تا بند. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۰:۵۱
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت‌های ووشو با اشتراک ۵۰ تن در شهر تالقان

رقابت‌های ووشو با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در کتگوری های. . .

BACK TO NEWS