صعود تیم دوندر به قله ۳۱۰۰ متری کوه خواجه ابدال در هرات

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۲۷
صعود تیم دوندر به قله ۳۱۰۰ متری کوه خواجه ابدال در هرات

تیم ۱۲ نفری کوهنوردی دوندر ولایت هرات از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش هرات، موفق به صعود سلسله کوه ها و بلند ترین قله کوه خواجه ابدال شد.

در این صعود تیم دوندر فاصله ۳۱۰۰ متری را به‌ هدف آشنایی پیمایش شبانه و آمادگی به کوهنوردی سنگین‌‌تر، به مدت‌ یک شب برگزار کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳
Background image

زابل؛ تیم غزنویان قهرمان رقابت‌های فوتبال جام اتحاد شد

نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، رقابت‌های فوتبال را زیر نام جام اتحاد میان هفت تیم در شهر قلات، مرکز این ولایت برگزار نموده بودند که با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۵۷
Background image

سمنگان؛ رقابت های بزکشی با اشتراک ۸۰ تن در شهر ایبک پایان یافت

رقابت های بزکشی با اشتراک ۸۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر ایبک پایان یافت.

اولاق هایی آخر این رقابت را پهلوان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۳:۵۵
Background image

کابل؛ محفل تقدیر از محمد یوسف کارگر به مناسبت عضویت در کمیته تخنیکی و انکشافی فیفا برگزار شد

ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، طی محفلی از محمد یوسف کارگر رئیس فدراسیون ملی فوتبال افغانستان، به پاس کسب عضویت در کمیته تخنیکی و انکشافی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا). . .

BACK TO NEWS