سمنگان؛ رقابت‌های کی‌وان‌کیک‌بکسینگ با اشتراک ۸۰ تن در مرکز برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۳:۳۷
سمنگان؛ رقابت‌های کی‌وان‌کیک‌بکسینگ با اشتراک ۸۰ تن در مرکز برگزار شد

رقابت های کی‌وان‌کیک‌بکسینگ با اشتراک ۸۰ تن، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر ایبک برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران از ولایات مختلف کشور، در کتگوری های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ سمنگان با بیشترین امتیاز مقام اول، بلخ مقام دوم و هرات مقام سوم را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد این رشته و اتحاد ورزشکاران، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۴:۵۳
Background image

مسابقات پهلوانی میان ۳۶ ورزشکار در ولسوالی کوهستانات ولایت سرپل برگزار گردید

رقابت‌های دوستانه پهلوانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل و با اشتراک سی‌و شش ورزشکار برای مدت یک روز در ولسوالی کوهستانات این ولایت دایر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۴:۵۱
Background image

مسابقات بزکشی میان ٣٠ چاپنداز در شهر مزار شريف مرکز ولایت بلخ برگزار گردید

رقابت‌های بزکشی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ٣٠ چاپنداز در شهرک عمری شهر مزار شريف مرکز این ولایت برای مدت یک روز دایر شد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۴:۴۸
Background image

زابل؛ رقابت‌های فول‌رزم میان ۱۷ ورزشکار در ولسوالی شاجوی برگزار شد

رقابت‌های فول‌رزم میان ۱۷ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در ولسوالی شاجوی این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌های در کتگوری نوجوانان و جوانان برگزار شد و در. . .

BACK TO NEWS