رقابت‌های کیک بوکسینگ میان ۸۰ ورزشکار در کندز برگزار شد

org2_admin
جمعه ۱۴۰۳/۷/۲۷ - ۱۹:۲۳
رقابت‌های کیک بوکسینگ میان ۸۰ ورزشکار در کندز برگزار شد

رقابت های کیک بوکسینگ در سبک «لوکیک» میان ۸۰ تن از طرف فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز در میدان ورزشی سپین زر برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در اوزان مختلف و در رده سنی نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان از ولایت کشور با هم رقابت کردند که در نتیجه ورزشکاران ولایت کندز مقام اول ، ورزشکاران فاریاب مقام دوم و ورزشکاران سمنگان مقام سوم را از آن خود کرد اند.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش یاد شده ،به مدت یک شبانه روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به بازیکنان برتر جوایز گوناگون ورزشی اهدا شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۵۱
Background image

مسابقات کانفو توا میان ورزشکاران از چهار ولایت کشور در ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های کانفو توا از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز و با اشتراک ۶۴ ورزشکار از ولایت‌های بلخ، سمنگان، تخار و بغلان مرکزی برای مدت یک روز در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۴۸
Background image

مسابقات والیبال میان ده تیم در مرکز ولایت سمنگان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان میان ده تیم که از دو روز به اینسو در مرکز این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۹
Background image

مسابقات کونگ‌فو میان ۱۲۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

BACK TO NEWS