دایکندی؛ رقابت‌های پرتاب سنگ با اشتراک ۲۷ تن در ولسوالی پاتو برگزار شد

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۲
دایکندی؛ رقابت‌های پرتاب سنگ با اشتراک ۲۷ تن در ولسوالی پاتو برگزار شد

رقابت‌های پرتاب سنگ با اشتراک ۲۷تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولايت دایکندی، در منطقه قخور ولسوالی پاتو برگزار شد.

در این رقابت‌ها حسین حسینی مقام اول، اسدالله ابراهیمی مقام دوم و نورعلی رضایی مقام سوم را از آن خود کردند.

این مسابقات به هدف ترویج بازی های عنعنوی، به مدت یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به بازیکنان برتر جایزه‌های ورزشی داده‌ شدند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۱۹
Background image

رقابتهای تیراندازی میان ۱۴ تیم در نورستان برگزار شد

آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان رقابتهای تیراندازی را میان ۱۴ تیم در قریه کشتکی مرکز این ولایت یک هفته قبل برگزار نموده بود با قهرمانی تیم کشتکی به پایان رسید.

در بازی فینال تیم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۱۸
Background image

رقابت های محلی والیبال در قریه صدیق مخدوم ولسوالی خماب ولایت جوزجان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال در قریه صدیق مخدوم ولسوالی خماب ولایت جوزجان با اشتراک شش تیم برتر از سوی نمانیدگی فدراسیون والیبال و با هماهنیگ با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت به مدت یک شب آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۱۷
Background image

سرپل؛ کورس مقدماتی مربی‌گری لایسنس D فوتبال به پایان رسید

کورس مقدماتی مربی‌گری لایسنس D فوتبال با اشتراک ۲۵ مربی فوتبال که از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل در مرکز این ولایت برگزار شده بود، پس از. . .

BACK TO NEWS