خوست؛ تیم اتفاق پکتیا قهرمان رقابت‌های جام عیدی فوتبال شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۴ - ۲۱:۵۳
خوست؛ تیم اتفاق پکتیا قهرمان رقابت‌های جام عیدی فوتبال شد

رقابت‌های فوتبال زیر نام "جام عیدی" میان چهار تیم که از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست راه‌اندازی شده بود، با قهرمانی تیم اتفاف پکتیا به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت‌ها تیم‌های نبی خوست و اتفاق پکتیا به‌مصاف‌هم رفتند که در پایان، تیم اتفاق پکتیا با نتیجه ۳/۲ تیم حریف را شکست داد و قهرمانی این رقابت‌ها را به‌دست آورد.

در پایان این رقابت‌ها، برای تیم قهرمان کپ و برای بازکنان برتر مدال داده شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۱۲
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های ووشو با اشتراک ۷۰ تن ورزشکار در شهر تالقان

رقابت های ووشو با اشتراک ۷۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدارسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در رده های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۷
Background image

تخار؛برگزاری رقابت های محلی کورش با اشتراک ۶۰ تن در شهر تالقان

رقابت های محلی کورش با اشتراک ۶۰ تن از طرف نمایندگی فدراسیون کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در در چمن شهرداری شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها ۳۰ تن با شکست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۵
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های محلی کورش با اشتراک ۷۰ تن در ولسوالی اشکمش

رقابت های محلی کورش با اشتراک ۷۰ تن از طرف نمایندگی فدراسیون کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی اشکمش برگزار شد.

در این رقابت ها ۳۵ تن با شکست دادن حریفان. . .

BACK TO NEWS