تجلیل از عید سعید فطر با نمایشات جالب از دو رشته ورزشی در ولایت بغلان

Afzal-af
دوشنبه ۱۴۰۱/۲/۱۹ - ۱۲:۵۸
تجلیل از عید سعید فطر با نمایشات جالب از دو رشته ورزشی در ولایت بغلان

فدراسیون فولرزم و تکواندوی آی تی اف در ولایت بغلان از عید سعید فطر با نمایشات جالب و دیدنی تجلیل به عمل آورد.

به گفته محمد امیر امیری آمر ورزشی ولایت بغلان فدراسیون های ورشی در هماهنگی با این آمریت یک سلسه نمایشات جالب و دیدنی را برای گرامیداشت از هفته عید سعید فطر در جمنازیوم ورزشی این ولایت انجام دادند.

آقای امیر میگوید هیت رهبری ورزش در ولایت بغلان همیشه تلاش مینماید برنامه منظم و دقیق برای رشد ورزش و جوانان در نظر دارد تا باشد ورزش تنها در مرکز نه بلکه در تمامی ولسوالی ها و قریه جان رشد و توسعه یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۱۵
Background image

تیم های طوفان هرات و سرخ‌پوشان خوافی در ادامه لیگ قهرمانان فوتبال به پیروزی رسیدند

در ادامه فصل ششم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان روشن، که از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور از ۱۹ سنبله آغاز شده و هم‌چنان ادامه دارد، دو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۱۲
Background image

مسابقات فول‌رزم میان ورزشکاران از ۱۰ ولایت کشور به میزبانی سمنگان برگزار گردید

رقابت‌های فول‌رزم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از ۱۰ ولایت کشور، در رده‌های سنی مختلف برای کسب مقام‌های برتر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۱۰
Background image

هرات؛ مسابقات کی‌وان کیک‌بوکسینگ با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز برگزار شد

مسابقات کی‌وان کیک‌بوکسینگ با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در مرکز شهر هرات برگزار شد.

در این مسابقات،. . .

BACK TO NEWS