بغلان؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی دوشی آغاز شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۴:۱۵
بغلان؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی دوشی آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدارسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در ولسوالی دوشی آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم خراسان به تفاوت ۳-۱ گول تیم استقلال را شکست داد و پیروزی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد فوتبال و اتحاد مردم، به مدت دو هفته برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۴:۵۳
Background image

مسابقات پهلوانی میان ۳۶ ورزشکار در ولسوالی کوهستانات ولایت سرپل برگزار گردید

رقابت‌های دوستانه پهلوانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل و با اشتراک سی‌و شش ورزشکار برای مدت یک روز در ولسوالی کوهستانات این ولایت دایر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۴:۵۱
Background image

مسابقات بزکشی میان ٣٠ چاپنداز در شهر مزار شريف مرکز ولایت بلخ برگزار گردید

رقابت‌های بزکشی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ٣٠ چاپنداز در شهرک عمری شهر مزار شريف مرکز این ولایت برای مدت یک روز دایر شد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۴:۴۸
Background image

زابل؛ رقابت‌های فول‌رزم میان ۱۷ ورزشکار در ولسوالی شاجوی برگزار شد

رقابت‌های فول‌رزم میان ۱۷ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در ولسوالی شاجوی این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌های در کتگوری نوجوانان و جوانان برگزار شد و در. . .

BACK TO NEWS