بامیان؛ مسابقات دوش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در ولسوالی پنجاب برگزار گردید

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۱:۰
بامیان؛ مسابقات دوش با اشتراک ۵۰ ورزشکار در ولسوالی پنجاب برگزار گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان پنجاه ورزشکار از کتگوری سنی بزرگسالان در فاصله ۳ کیلومتری برای مدت یک روز در ولسوالی پنجاب این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده محمد جان با بیشترین امتیاز و پیشی گرفتن از حریفان خود مقام اول، محمد شریف مقام دوم و صادق مقام سوم را از آن خود نمودند.

در پایان این مسابقات از سوی مسئولین برگزاری رقابت‌ها برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۹:۶
Background image

کابل؛ ششمین دور مسابقات خزانی پرورش اندام و فیتنس زون شمال شهر کابل با اشتراک ۱۵۳ ورزشکار آغاز گردید

ششمین دور رقابت‌های خزانی پرورش اندام و فیتنس زون شمال شهر کابل از طرف فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل با اشتراک ۱۵۳ ورزشکار از بیست‌و دو کلپ پایتخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۲:۳۹
Background image

بغلان؛ رقابت های بزکشی با اشتراک ۶۰ چاپنداز در ولسوالی دندغوری برگزار شد

رقابت های بزکشی با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در ولسوالی دندغوری برگزار شد.

اولاق های آخر این رقابت ها را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۲:۲۱
Background image

دایکندی؛ رقابت های ورزشهای رزمی در سبک پارت فایت با اشتراک ۳۷ تن در شهر نیلی برگزار شد

رقابت های ورزشهای رزمی در سبک پارت فایت با اشتراک ۳۷ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در مرکز شهر نیلی برگزار شد.

این رقابت. . .

BACK TO NEWS