دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی خدیر آغاز گردید

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۳:۱۷
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی خدیر آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام خزانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۲ تیم از مربوطات ولسوالی خدیر برای مدت دو هفته آغاز گردید.

در نخستین دیدار این پیکارها تیم های اتحاد و تیم طوفان بالاسر به مصاف هم‌دیگر رفتند، که در نتیجه تیم طوفان بالاسر با تفاوت ۲-۶ امتیاز تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال و تشویق جوانان به ورزش عنوان گردیده است.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۵:۳۸
Background image

مسابقات فوتبال میان ۲۴ تیم در ولسوالی ده‌یک ولایت غزنی به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان بیست‌و چهار تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی ده یک این ولایت ادامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

مسابقات قهرمانی زون مرکز ورزش‌های رزمی کشور با حضور ۲۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های قهرمانی زون مرکز ورزش‌های رزمی از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با حضور ۲۵۰ ورزشکار از پنج ولایت کشور در کابل آغاز شد.

این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۰:۲۳
Background image

هجدهمین دوره مسابقات منتخبه کونگ‌فو با حضور ۷۰ ورزشکار در مرکز ولایت تخار برگزار گردید

هجدهمین دوره رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان هفتاد ورزشکار از کتگوری‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در مرکز. . .

BACK TO NEWS