کابل؛ مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی ورزش کشور با نجیب رحیمی قهرمان پاورلیفتینگ دیدار نمود

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۱۹
کابل؛ مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی ورزش کشور با نجیب رحیمی قهرمان پاورلیفتینگ دیدار نمود

مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور با پهلوان نجیب رحیمی قهرمان پاورلیفتینگ کشور دیدار و گفتگو کرد. این دیدار در فضای انگیزه‌بخش به هدف تقویت روحیه‌ی ورزشکاران ملی و قدردانی از تلاش‌های قهرمانان کشور برگزار گردید.

در جریان این دیدار، مولوی احمد الله وثیق با تمجید از توانمندی‌های آقای رحیمی در رشته‌ی پاورلیفتینگ، بر حمایت همه‌جانبه از وی تأکید نمود. او اطمینان داد که اداره‌ی ورزش کشور در کنار قهرمانان ملی ایستاده و برای فراهم‌سازی زمینه‌های بهتر تمرینی و پیشرفت حرفه‌ای، همکاری لازم را انجام خواهد داد.

آقای نجیب رحیمی با اراده‌ی استوار و حمایت مسؤولان ورزشی کشور، آماده‌ی درخشش در صحنه‌های بین‌المللی است. در پایان مولوی احمد الله وثیق با تقدیر از کارنامه‌ی درخشان این ورزشکار، حمایت مادی خویش را نیز ابراز داشت و او را به ادامه‌ی کارش تشویق نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۴۳
Background image

مسابقات انتخابی بزرگسالان تکواندوی ولایت کابل آغاز شد

سیزدهمین دور رقابت‌های انتخابی تکواندوی ولایت کابل از سوی فدراسیون ملی این رشته، با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، میان ۱۰۰ ورزشکار از ۱۵ کلپ ورزشی این ولایت در رده سنی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۹
Background image

مسابقات والیبال میان ۱۸ تیم در ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۱۸ تیم از مربوطات ولسوالی بغلان مرکزی این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت، به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۶
Background image

مسابقات والیبال میان ۲۲ تیم در ولسوالی اندراب ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان بیست‌و دو تیم از مربوطات ولسوالی اندراب این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS