کابل؛ نهمین دوره مسابقات انتخابی تیم ملی تکواندوی سنتی با حضور ۱۳۰ ورزشکار آغاز گردید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۷:۳۷
کابل؛ نهمین دوره مسابقات انتخابی تیم ملی تکواندوی سنتی با حضور ۱۳۰ ورزشکار آغاز گردید

نهمین دوره رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندوی سنتی به همت فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با اشتراک ۱۳۰ ورزشکار از یازده ولایت کشور، به مدت سه روز در جمنازیوم پنج‌صد نفری اداره ورزش کشور آغاز گردید.

در این رقابت‌ها، ورزشکاران در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت. قرار است از میان شرکت‌کنندگان، ۳۰ ورزشکار برتر برای عضویت در تیم ملی این رشته برگزیده شوند.

مراسم افتتاحیه این مسابقات با حضور حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، اتل مشوانی رئیس نشرات، گلاجان وفا رئیس فدراسیون ملی تکواندوی سنتی افغانستان و آسیا، و جمعی از ورزشکاران مرکز و ولایات برگزار گردید.

در این مراسم، حافظ احمد جان زدران با تأکید بر اهمیت برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی رشته‌های مختلف ورزشی، از روند رو به رشد افتخارات و دستاوردهای اداره ورزش کشور در سال‌های اخیر خبر داد و ابراز امیدواری کرد که سطح ورزش و ورزشکاران کشور هر روز بالاتر رود.

هم‌چنین، وی از همکاری و حمایت‌های همیشگی رهبری اداره ورزش کشور با ورزشکاران اطمنان داد.

هدف از برگزاری این مسابقات، شناسایی و انتخاب چهره‌های برتر برای حضور در تیم ملی تکواندوی سنتی کشور عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱۲
Background image

مسابقات والیبال میان هفت تیم در ولسوالی گل‌تپه ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۷ تیم از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی گل‌تپه این ولایت برای مدت یک شب دایر گردید. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

کندز؛ در ولسوالی امام‌صاحب مسابقات کشتی میان ۶۰ پهلوان برگزار شد

ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، مسابقات کشتی میان ۶۰ پهلوان در ولسوالی امام‌صاحب این ولایت برگزار گردید.

در پایان این رقابت‌ها، ۳۰ تن از ورزشکاران با شکست دادن حریفان خود به پیروزی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۳:۴۲
Background image

مسابقات رزمی پارت فایت میان ۵۰ ورزشکار در مرکز ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های رزمی پارت فایت از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان پنجاه ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت. . .

BACK TO NEWS