کابل؛ نخستین دور مسابقات دست کشتی با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار به پایان رسید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۸:۵۲
کابل؛ نخستین دور مسابقات دست کشتی با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار به پایان رسید

نخستین دور رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از سوی آمریت توسعه ورزش‌های ملی، محلی و عنعنوی اداره ورزش کشور، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، میان ۲۰۰ ورزشکار از ولایت کابل که از دیروز به اینسو ادامه داشت، خاتمه یافت.

در این پیکارها، ورزشکاران در رده سنی بزرگسالان و در ده کتگوری وزنی به‌مدت دو روز با یک‌دیگر رقابت نمودند، که در پایان، ۴۰ تن از میان برترین ورزشکاران به‌عنوان چهره‌های برتر این دور از مسابقات معرفی گردیدند.

مراسم اختتامیه این رقابت‌ها با حضور مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی اداره ورزش کشور، حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی، مولوی عبدالناصر هاشمی رئیس مالی و اداری، دادمحمد پاینده اختری رئیس امور المپیکی، باورخان هوتک معاون کمیته ملی المپیک، مولوی عتیق‌الله خالد رئیس تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، حمید الله صافی سرپرست فنی و مسلکی، مولوی دادمحمد بریال عطایی رئیس دعوت و ارشاد، اتل مشوانی رئیس نشرات، مسئولان آمریت توسعه ورزش‌های ملی، محلی و عنعنوی و جمعی از ورزشکاران صورت گرفت.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های محلی و عنعنوی در میان جوانان و ورزشکاران کشور و ایجاد انگیزه برای حضور بیشتر آنان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر جوایزی همچون مدال و لوح تقدیر اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۹:۱
Background image

غور؛ مسابقات والیبال با اشتراک دوازده تیم در ولسوالی شهرک آغاز گردید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان دوازده تیم از مربوطات ولسوالی شهرک این ولایت برای مدت یک هفته آغاز گردید.

در نخستین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۸:۵۹
Background image

غور؛ رقابت های ریسمان کشی با اشتراک چهار تیم در ولسوالی شهرک برگزار شد

رقابت های ریسمان کشی با اشتراک چهار تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی شهرک برگزار شد.

در این رقابت ها از میان تیم های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۸:۵۲
Background image

کابل؛ نخستین دور مسابقات دست کشتی با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار به پایان رسید

نخستین دور رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از سوی آمریت توسعه ورزش‌های ملی، محلی و عنعنوی اداره ورزش کشور، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، میان ۲۰۰ ورزشکار از. . .

BACK TO NEWS