فعالیت و دست‌آوردهای یک‌ساله آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۹:۳۰
فعالیت و دست‌آوردهای یک‌ساله آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان

بامیان یکی از ولایت‌های مرکزی کشور است، این ولایت با داشتن آثار باستانی و جاذبه‌های تاریخی شهرت زیاد جهانی دارد، از این رو صنعت گردشگری در بامیان رشد چشم‌گیری داشته و سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی از این ولایت دیدن می‌کنند. اکثریت باشندگان این ولایت زراعت پیشه اند و در کنار آن به ورزش نیز علاقه خاص دارند.

بامیان باداشتن کوهای مرتفع و هوای سرد، در کنار دیگر رشته‌های ورزشی در بخش اسکی و کو‌هنوردی رشد خوبی داشته و سالانه ورزشکاران زیادی برای انجام این ورزش‌ها به این ولایت می‌روند.

آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان با پیروی از هدایات رهبری اداره ورزش کشور، در بخش رشد ورزش‌های ملی و محلی تلاش کرده و از آغاز سال ۱۴۰۳ تا آخر ماه دلو این سال؛ ۱۲۳ برنامه ورزشی المپیکی و غیر المپیکی را در مرکز و ولسوالی‌های بامیان (۹۰ برنامه در مرکز و ۳۳ برنامه در ولسوالی‌ها) راه‌اندازه کرده است.

به‌تاریخ ۲۰ ثور سال روان رقابت‌ها و نمایش‌های بزرگ ورزشی به‌پیشواز از بهار سال ۱۴۰۳ با اشتراک ۲۴ تیم از ولسوالی یکاولنگ با حضور صدها تماشاچی برگزار شد؛ هم‌چنان به تاریخ ۲ جوزا نمایش‌های ورزشی طبما از سوی ورزشکاران کلب ورزشی موعود در این ولایت برگزار شد.

به‌مناسبت تجلیل از سومین سال‌روز پیروزی ا.ا به ‌تاریخ ۲۴ اسد، نمایش‌های بزرگ ورزشی با حضور مسوولان اداره ورزش بامیان و مقامات محلی این ولایت در میدان هوایی بامیان برگزار شد. هم‌چنان به‌تاریخ ۲۵ اسد به‌مناسبت این روز رقابت‌های دوش میان ۳۰۰ ورزشکار در مرکز بامیان برگزار شد، در کنار این رقابت‌های والیبال میان ۱۲ تیم از ۱۲ تا ۲۸ اسد به‌مناسبت سال‌روز استرداد و استقلال کشور در مرکز این ولایت برگزار شد.

برگزاری رقابت‌های ورزش‌های محلی پرتاب‌سنگ، پهلوانی و ریسمان‌کشی به‌تاریخ ۱۳ سنبله با اشتراک گسترده ورزشکاران و تماشاچیان در ولسوالی یکاولنگ؛ برگزاری رقابت‌های رزمی کیک بوکسینگ به‎تاریخ ۲۳ سنبله با اشتراک ۴۰ ورزشکار در جمنازیوم ورزشی روح الله نیکپا از برنامه‌های دیگر ورزشی است که در این ولایت برگزار شده است.

هم‌چنان برگزاری رقابت‌های والیبال از ۱۵ تا ۲۷ جدی میان ۱۰ تیم در مرکز ولسوالی سیغان؛ برگزاری رقابت‌های فوتسال گروپ الف از ۲۸ تا ۱۹ دلو میان ۲۸ تیم در جمنازیوم ورزشی اتحاد؛ برگزاری رقابت‌های والیبال جام زمستانی از ۱۵ تا ۲۸ دلو در ولسوالی یکاولنگ از فعالیت‌های ورزشی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان انجام شده است.

در ولایت بامیان ۲۹ نمایندگی فدراسیون‌های ملی فعال است و همچنان در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، در مجموع ۸۰ کلب ورزشی فعالیت دارد که در این کلب‌ها حدود دو هزار ورزشکار مصروف ورزش می‌باشند.

همچنان در سال روان؛ ۹۶ ورزشکار از رشته‌های بدمنتون، بسکتبال، قوت‌الرمی، بوکسینگ، جوجیتسو، هاکی، موی‌تای، جمناستیک، پارا المپیک، ووشو و کوهنوردی به نمایندگی از ولایت بامیان در رقابت‌های ملی اشتراک کردند که از این میان، ۳۷ تن به تیم‌های ملی در رشته‌های مختلف راه‌یافتند.

در کنار فعالیت‌های دیگر ورزشی در ولایت غزنی؛ سمینارهای موی تای و بدمنتون با اشتراک ۴۵ تن برگزار شد.

به هزینه ۲۷۰ هزار و ۸۰۰ افغانی بخش‌های مختلف جمنازیوم ورزشی روح‌الله نیکپا از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان بازسازی و ترمیم شده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۴۳
Background image

لیگ برتر فوتسال در ولایت لوگر میان ۱۰ تیم آغاز شد

لیگ برتر فوتسال از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر میان ۱۰ تیم در قالب ۴۵ دیدار آغاز شد.

بازی نخست را تیم های جوانان لوگر و شیران خراسان انجام. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۴۰
Background image

رقابت های سنوکر و بلیارد در ولایت غور آغاز شد

نمایندگی فدراسیون سونکر و بیلیارد در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور بین ۳۶ ورزشکارافتتاح شد.

هدف از برگزاری این مسابقات استقبال از جشن استقلال عنوان شده است که یک هفته. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۹ - ۱۲:۳۹
Background image

برگزاری مسابقات پارکور میان ۴۰ ورزشکار در ولایت بلخ

نمایندگی فدراسیون فری رانینگ پارکور در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش بلخ رقابت‌های این رشته را میان ۴۰ ورزشکار از ۱۰ باشگاه برگزار نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی. . .

BACK TO NEWS