فاریاب؛ رقابت های کونگ‌فو میان ۶۰ ورزشکار در شهر میمنه برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۳:۲۷
فاریاب؛ رقابت های کونگ‌فو میان ۶۰ ورزشکار در شهر میمنه برگزار شد

رقابت های کونگ‌فو میان ۶۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کونگ‌فو در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب، در مرکز شهر میمنه برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در کتگوری وزنی مختلف و در کتگوری سن‌ی جوانان، نوجوانان و بزرگسالان با هم به نمایش گذاشت که در نتیجه کلب یورش با کسب ۹ امتیاز مقام اول، کلب ذوالفقار با کسب ۷ امتیاز مقام دوم و کلب ترک با کسب ۶ امتیاز مقام سوم را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش کونگ‌فو و اتحاد ورزشکاران، به مدت یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به بازیکنان برتر جوایز ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۲۱:۵۰
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

دعوت نامه مطبوعاتی!

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۲۱:۴۸
Background image

کابل؛ هجدهمین دور مسابقات انتخابی تیم ملی پرورش اندام و فیتنس با اشتراک ۲۵۶ ورزشکار آغاز گردید

هجدهمین دور رقابت‌های انتخابی تیم ملی پرورش اندام و فیتنس از طرف فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور میان ۲۵۶ ورزشکار از ۲۳ ولایت کشور برای مدت دو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۲۱:۴۵
Background image

کابل؛ مراسم تقدیر و تشویق از محمد عثمان عاطف نوجوان با استعداد فوتبالیست کشور برگزار شد

ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و فدراسیون ملی فوتبال، طی مراسمی ویژه از محمد عثمان عاطف، نوجوان با استعداد فوتبالیست که به‌تازگی از ولایت بادغیس به کابل دعوت شده بود، به. . .

BACK TO NEWS