صعود تیم پنج نفره کوهنوردی غور به بلند ترین قله شاه پولادی در بامیان

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۴:۵۰
صعود تیم پنج نفره کوهنوردی غور به بلند ترین قله شاه پولادی در بامیان

تیم پنج نفره کوهنوردی ولایت غور از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت و در هماهنگی آمریت ورزشی ولایت بامیان، موفق به بلندترین قله شاه پولادی کوه بابا در بامیان شدند.

این قله که از سطحی بحر ۵۱۴۰ متر ارتفاع دارد و به هدف ترویج فرهنگ کوهنوردی و تشویق جوانان به کوهنوردی، در مدت دو شبانه روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۲۰:۳۰
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

دعوت نامه مطبوعاتی!

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۲۰:۲۸
Background image

مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی کابل میان هفت تیم آغاز شد

مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی شهر کابل با اشتراک هفت تیم، از سوی کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون ملی فوتبال، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، راه‌اندازی گردید. این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۷:۳۵
Background image

کابل؛ نمایش‌های گوناگون ورزشی در ليسه عالی حبيبه برگزار شد

نمایش‌های گوناگون ورزشی به مناسبت استقلال هشت ثور از اتحاد جماهير شوروی با اشتراک ۸۰ ورزشکار در رشته های مختلف ورزشی از سوی ریاست توسعه‌ ورزش ها در مدارس‌، مکاتب و پوهنتون ها در همکاری. . .

BACK TO NEWS