دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم با قهرمانی تیم قلعه ویران به پایان رسید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۱:۵۹
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم با قهرمانی تیم قلعه ویران به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام صلح و دوستی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم از مربوطات مختلف ولسوالی خدیر که از مدت یک ماه به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم قلعه ویران خاتمه یافت.

دیدار پایانی این پیکارها با رویا روی تیم های قلعه ویران و تیم طوفان مرکز آبدم صورت گرفت، که درنتیجه تیم قلعه ویران با تفاوت ۳-۵ امتیاز تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال در سطح ولسوالی خدیر و تشویق جوانان به ورزش عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم های برنده تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

بامیان؛ پایان رقابت های بسکتبال با اشتراک ۶ تیم در مرکز

رقابت‌های بسکتبال با اشتراک ۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در مرکز شهر این ولایت به پایان رسید.

در این رقابت‌ها تیم خراسان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۲۷
Background image

سمینار آشنایی با ورزش والیبال با حضور ۴۰ ورزشکار در مرکز ولایت پروان برگزار گردید

سمینار آشنایی با رشته ورزشی والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان با اشتراک ۴۰ ورزشکار از ولایت‌های زون مرکز برای مدت دو روز به میزبانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۳
Background image

کاپیسا؛ برگزاری رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم در ولسوالی حصه دوم کوهستان

رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی حصه دوم کوهستان برگزار شد.

در این رقابت‌ها تیم مل.ا. . .

BACK TO NEWS