تیم آشی هارا کاراته پروان قهرمان رقابتهای این رشته در پروان شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۱:۲۹
تیم آشی هارا کاراته پروان قهرمان رقابتهای این رشته در پروان شد

نمایندگی فدراسیون آشی هارا کاراته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان رقابتهای این رشته را میان ۱۶۳ ورزشکاران از ولایت پروان و کاپیسا در جمنازیوم ورزشی ولسوالی جبل السراج برزگزار نموده بود روز گذشته با قهرمانی تیم آشی هارا کاراته پروان به پایان رسید.

ورزشکاران شرکت کننده در این مسابقات در کتگوری سنی نونهالان ، نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان و در اوزان مختلف اشتراک نموده بودند.

در اخیر برای ورزشکاران برتر و تیم های قهرمان کپ ، مدال و تحسین نامه در نظرگرفته شده بود از سوی مسوولین ورزشی توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۸
Background image

ورزشکار جودوی افغان پس از یک پیروزی و یک شکست از رقابت‌ها حذف شد

در بخش جودوی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی ایچی-ناگویا در جاپان، حکمت‌الله رحمانی در وزن منفی ۶۶ کیلوگرام، نخستین رقابت خود را برابر حریف کمبودیايی با پیروزی پشت سر گذاشت؛ اما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۵
Background image

غور؛ آغاز رقابت‌های فوتسال مکتب خصوصی سخا با اشتراک ۱۱ تیم در فیروزکوه

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم مکتب‌ خصوصی سخا از سوی کميته ورزشی این مکتب‌ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۴
Background image

نورستان؛ آغاز رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی مندول

رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در مرکز ولسوالی مندول آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS