تیم آشی هارا کاراته پروان قهرمان رقابتهای این رشته در پروان شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۱:۲۹
تیم آشی هارا کاراته پروان قهرمان رقابتهای این رشته در پروان شد

نمایندگی فدراسیون آشی هارا کاراته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان رقابتهای این رشته را میان ۱۶۳ ورزشکاران از ولایت پروان و کاپیسا در جمنازیوم ورزشی ولسوالی جبل السراج برزگزار نموده بود روز گذشته با قهرمانی تیم آشی هارا کاراته پروان به پایان رسید.

ورزشکاران شرکت کننده در این مسابقات در کتگوری سنی نونهالان ، نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان و در اوزان مختلف اشتراک نموده بودند.

در اخیر برای ورزشکاران برتر و تیم های قهرمان کپ ، مدال و تحسین نامه در نظرگرفته شده بود از سوی مسوولین ورزشی توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز رقابت های کرکت تیب بال میان ۱۴تیم در در نورستان

رقابت های کرکت تیب بال میان ۱۴ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کرکت تیب بال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش نورستان، مرکز پارون آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم ولسوالی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۱:۳۰
Background image

برگزاری سمینار نظری فدراسیون شنا با حضور ۲۰ تن در بلخ

سمینار نظری شنا با حضور ۲۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی شنا و آببازی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در مرکز شهر مزارشریف برگزار شد.

این سمینار به‌ هدف بلندبردن سطح. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۰:۱۰
Background image

غور؛ آغاز رقابت های لیگ تابستانی فوتسال میان ۱۰ تیم در شهر فیروز کوه

رقابت های لیگ تابستانی فوتسال میان ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروز کوه آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها. . .

BACK TO NEWS