پنجمین دور رقابت‌های زون شمال کیک‌بکسنگ با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۵ - ۹:۱۱
پنجمین دور رقابت‌های زون شمال کیک‌بکسنگ با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

پنجمین دور رقابت‌های زون شمال کیک‌بکسنگ به مناسبت گرامی‌داشت از دومین سالروز ا.ا.ا با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از ۱۵ باشگاه ورزشی در جمنازیم ۲۵۰۰ نفری ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش امروز در کابل آغاز شد.

در این رقابت‌ها مسؤولان ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش، مسؤولان فدراسیون ملی کیک‌بکسنگ، داوران، مربیان، ورزشکاران و تعداد زیادی ازعلاقه‌مندان این رشته حضور داشتند.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در چهار کتگوری سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان برای یک روز باهم رقابت خواهند کرد.

در پایان از سوی مسؤولان برگزاری این رقابت‌ها برای ورزشکاران برتر مدال و حکم قهرمانی اهدا می‌شود شد.

قابل ذکر است که هدف از برگزاری این رقابت‌ها شناسایی بهترین چهر‌ه‌ها به تیم کیک‌بکسنگ زون شمال کابل عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۷:۳
Background image

جوزجان؛ افتتاح جمنازیوم ورزشی با هزینه‌ی ۹۰ هزار دالر آمریکایی در شهر شبرغان

جمنازیوم ورزشی به نام ارینا با هزینه ۹۰ هزار دالر آمریکایی از سوی تاجر ملی شفیق الله ایوب‌زی در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش و لایت جوزجان، در شهر شبرغان افتتاح شد.

این جمنازیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۲۰
Background image

مسابقات کورش با اشتراک شصت ورزشکار در شهر شبرغان ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۶۰ ورزشکار در مرکز شهر شبرغان برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۱۷
Background image

مسابقات لیگ برتر فوتبال با اشتراک سیزده تیم در ولسوالی ده یک ولایت غزنی پایان یافت

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان سیزده تیم از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که از دو ماه له اینسو. . .

BACK TO NEWS