سیمینار دو روزه ووشو در ولایت جوزجان به پایان رسید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۹ - ۹:۱۴
سیمینار دو روزه ووشو در ولایت جوزجان به پایان رسید

سیمینار آموزشی داوری و مربیگری فدراسیون ووشو از طرف فدراسیون ملی ووشو افغانستان با هماهنگی فدراسیون ووشو ولایت جوزجان و به همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جورجان تحت نظر استاد احسان احمد " کروخی " معاون فنی فدراسیون ووشو افغانستان در کلب ورزشی رحمانی واقع ولسوالی آقچه ولایت جوزجان برای ۲۲ تن مربیان و داوران دایر گردیده بود به پایان رسید.

این سیمینار دو روزه در بخش داوری و مربیگری برای شاملین پیش برده شد.

هدف از برگزاری این سیمینار بلند بردن سطح ظرفیت داوران و مربیان این رشته عنوان شده است .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۱:۱۳
Background image

سرپل؛ برگزاری رقابت های سبک سلف دفنس ورزش های رزمی با اشتراک ۵۰ تن در مرکز

رقابت های سبک سلف دفنس ورزش های رزمی با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت ها. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

سرپل؛ پایان رقابت های فوتسال مکاتب با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی گوسفندی

رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم مکاتب از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در ولسوالی گوسفندی به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها ازوم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۱:۸
Background image

نیمروز؛ پایان رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۵ تیم در شهر زرنج

رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۵ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز شهر زرنج به پایان رسید.

این رقابت ها که به شکل لیگ. . .

BACK TO NEWS