رقابتهای پانکریشن میان ۵۰ ورزشکار در ننگرهار برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۲۰:۳۲
رقابتهای پانکریشن میان ۵۰ ورزشکار در ننگرهار برگزار شد

نمایندگی فدراسیون پانکریشن در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ننگرهار رقابتهای این رشته را میان ۵۰ ورزشکار از پنج ولایت در شهر جلال آباد برگزار نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان از ولایت های کابل ، مزارشریف ، کنر ، لغمان و ننگرهار اشتراک نموده و باهم به رقابت پرداختند که در اخیر ۲۵ تن حریفان خود را شکست داده و عنوان قهرمانی را از آن خود نمودند.

این مسابقات به هدف آمادگی سازی ورزشکاران به مسابقات آینده بوده است که یک روز ادامه داشت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۴۳
Background image

مسابقات انتخابی بزرگسالان تکواندوی ولایت کابل آغاز شد

سیزدهمین دور رقابت‌های انتخابی تکواندوی ولایت کابل از سوی فدراسیون ملی این رشته، با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، میان ۱۰۰ ورزشکار از ۱۵ کلپ ورزشی این ولایت در رده سنی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۹
Background image

مسابقات والیبال میان ۱۸ تیم در ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۱۸ تیم از مربوطات ولسوالی بغلان مرکزی این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت، به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۶
Background image

مسابقات والیبال میان ۲۲ تیم در ولسوالی اندراب ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان بیست‌و دو تیم از مربوطات ولسوالی اندراب این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS