دایکندی؛ رقابت های دوش با اشتراک ۶۵ تن در ولسوالی کجران برگزار شد

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۳:۵۴
دایکندی؛ رقابت های دوش با اشتراک ۶۵ تن در ولسوالی کجران برگزار شد

رقابت های دوش با اشتراک ۶۵ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی کجران برگزار شد.

در این رقابت ها شمس الله و بختیار به ترتیب مقام ها را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد دوش و ایجاد سرگرمی، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۲۱
Background image

زندگی‌نامه علی‌رضا احمدی؛ ستاره نوجوان فوتسال افغانستان

علی‌‌رضا احمدی در ماه دلو سال ۱۳۸۸ در شهر قم ایران به دنیا آمد. او از سه‌سالگی عاشق فوتسال شد و بیشتر وقت‌های کودکی‌اش را با توپ سپری می‌کرد. فوتسال برایش تنها یک بازی نبود، بلکه علاقه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۵
Background image

دست‌آورد و فعالیت‌های یک ساله آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان

بر اساس هدایات رهبری اداره ورزش کشور مبنی بر رشد و گسترش ورزش از مرکز به ولایت‌ها و از ولایت‌ها به ولسوالی‌ها؛ ازاول ماه حمل تا آخر ماه دلو سال ۱۴۰۴ براساس پلان سالانه، ۲۰۸ برنامه بزرگ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۴۹
Background image

امضای قرارداد رسمی میان فدراسیون ملی فوتبال افغانستان و سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور

فدراسیون ملی فوتبال افغانستان با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، قرارداد رسمی همکاری را با خوزه آنتونیو نوگیرا، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور از کشور برازیل، به. . .

BACK TO NEWS