هلمند؛ رقابت های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن در موسی قلعه به پایان رسید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۳۵
هلمند؛ رقابت های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن در موسی قلعه به پایان رسید

رقابت های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن از ولایات بادغیس و هلمند از سوی آمریت ورزشی ولایت بادغیس و به همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، با حضور آمرین ورزشی هر دو ولایت و تماشاچیان زیاد، در ولسوالی موسی قلعه برگزار شد.

در این رقابت ها پهلوانان ولایت بادغیس با ۳۲ امتیاز مقام اول و بازیکنان هلمند با کسب ۱۸ امتیاز مقام دوم را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف تحکیم روابط ورزشکاران و رشد پهلوانی، به مدت دو روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۴:۱۸
Background image

سرپل؛ رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۱۵۰ چاپنداز در مرکز آغاز شد

سرپل؛ رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۱۵۰ چاپنداز در مرکز آغاز شد

رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۱۵۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون ملی بزکشی، نیزه زنی و بازی های محلی و با حمایت مالی سلطان زاده گروپ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۳۹
Background image

vمسابقات دوستانه ووشو میان ۱۸ ورزشکار از تیم‌های ملی در کابل آغاز شد

رقابت‌های دوستانه ووشو از سوی فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، میان ۱۸ ورزشکار از تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان در پایتخت برگزار شد. این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۳۲
Background image

دایکندی؛ رقابت های والیبال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی کیتی پایان یافت

رقابت های والیبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی کیتی پایان یافت.

در فینال این رقابت ها تیم جنت. . .

BACK TO NEWS