دایکندی؛ دوازدهمین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۵:۳۴
دایکندی؛ دوازدهمین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

دوازدهمین دور رقابت‌های ورزش‌های رزمی پانکریشن از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۰۰ ورزشکار از ولایت کابل و کلب های ولایت دایکندی برای مدت یک روز دایر گردید.

این پیکارها که به شکل تک فایت دایر گردیده بود، در انجام از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۵۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های رزمی، تشویق جوانان به ورزش و شناسائی چهره های برتر عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۲۰:۴۶
Background image

غور؛ آغاز لیگ دسته یک والیبال در شهر فیروز کوه

لیگ دسته یک والیبال از سوی فدراسیون والیبال، با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان ۱۲ تیم در شهر فیروز کوه مرکز این ولایت آغاز شد.

بازی افتتاحیه بین تیم های والیبال وحدت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۲۰:۴۴
Background image

مسابقات جام زمستانی فوتسال میان ۲۷ تیم در مرکز ولایت دایکندی به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان بیست‌و هفت تیم که از چهار هفته به اینسو در مرکز این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۲۰:۴۲
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم در ولسوالی ارگون به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در ولسوالی ارگون این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم سروری به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS